Årskontingent 2019

• Indbetalingskort (+71 kodelinje) fremsendes per email efter tilmelding
  • MobilePay Invoice - fremsendes efter tilmelding

Hvis du vælger Mobile Pay

1) Vi skal vide hvilket navn, dit MobilePay står i. Hvis det er anderledes end det, du tilmelder dig med, skriv det i navnefeltet nedenunder. Hvis du vil bruge MobilePay på et andet mobilnummer, end du har opgivet ovenfor, skriv det i nummerfeltet.

2) Husk at slå meddelelser til, hvis du ønsker at blive gjort opmærksom på, når der kommer en regning. Mobile Pay>Hjælp>Privat> beskriver metoden.

3) Står der "NU" som betalingsdato? Hvis ikke har du en ældre version af MP. Fidusen ved mobil betalinger falder bort, hvis vi skal vente i 7 dage, før vi får besked og kan godkende dig.

Hvis du vælger Indbetalingskort

Du skal være medlem, før BS kan sende dig en opkrævning. Derfor hedder det girokort 1. gang, BS næste år hvis du ønsker den løsning. Du er først medlem, når vi har fået dine penge. NB: De personlige oplysninger under "Tilmelding til BS" går KUN til din bank - aldrig til os.

Hvis du skal bruge EAN

Kontakt foreningen.