Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter. Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding. Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.
CVR-nr.: 29583986

Behandler forespørgsel - vent venligst...

Info

Medlemskab 2-24 år


Pris

100,00 DKK

Medlemskabets varighed

29. marts 2020 - 30. juni 2020

Fornyelse af medlemskab

1. juli 2020

Pris ikke-medlemmer

175,00 DKK

Betaling

Via Dankort eller internationalt kreditkort (tilmelding til abonnement)

Vilkår

Kontingent opkræves forud med 100 kr pr kvartal. For nye medlemsskaber opkræves samtidig et startkontingent på 75 kr ekstra. Dvs. 175 kr. for første betaling og efterfølgnede 100 kr. per kvartal.

Medlemsskab

Kan stoppes til enhver tid ved skriftlig tilbagemelding til formand@soholm4h.dk. Opsigelse skal ske før opkrævning udsendes.

Betingelser for abonnementsbetalinger


Løbende abonnementsbetaling er en abonnementsordning mellem kunden og Søholm 4H hvor kunden fremover automatisk bliver opkrævet. Ved oprettelse til abonnementsordningen hos Søholm 4H accepterer du, at der oprettes en betalingsaftale, og at Søholm 4H trækker betalingen automatisk fra dit betalingskort. Vi sender en kvittering på e-mail for alle betalinger. Vi fornyer dit abonnement og trækker beløbet fra dit kreditkort omkring den første bankdag af abonnementsperioden. Efter gennemført betaling vil du via e-mail få tilsendt en kvittering på det indbetalte beløb. Hvis betalingen og dermed fornyelsen af dit abonnement fejler (kort udløbet, inddraget eller lignende) vil du få besked via e-mail. Derefter vil du have 8 dage til at gennemføre betalingen, før vi spærrer for din brug af abonnementet. I e-mailen vil der stå, hvorledes du gennemfører betalingen ved at angive nye betalingsoplysninger og dermed kan fortsætte dit abonnement.

Jeg accepterer betingelserAntal deltagere: {participants_count}